Techniek met hoofdletter T.

Altijd de laatste technieken paraat. Open source innovaties en responsive webdesign. Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Laatste technieken

Technieken achter websites veranderen snel, heel snel. Het is voor Onebite dan ook belangrijk om up-to-date te blijven. Onze web-ontwikkelaars zijn geschoold in HTML5 en CSS3 en leren constant bij. We werken met een gestructureerd proces voor de opbouw van je site. Een goede technische basis is dan ook essentieel voor jouw resultaten in de zoekmachines. Een belangrijke factor is bijvoorbeeld de snelheid waarmee een pagina laadt. Wanneer je bij ons een site laat bouwen weet je zeker dat dit goed zit.

Content Management Systemen

Onebite werkt uitsluitend met open source Content Management Systemen (CMS’en). We profiteren hiermee van de kennis van miljoenen gebruikers wereldwijd. Je kunt dus altijd rekenen op de laatste techniek en innovatie. De CMS’en die we gebruiken zijn de volgende: WordPress, TYPO3 en Magento. Na oplevering van de website kun je via het CMS zelf de pagina’s beheren. Ook zonder technische kennis.

CMS onebite

Responsive web

Bezoekers stellen steeds meer eisen stellen op het gebied van mobiel. De tijd van eindeloos scrollen op een smartphone of tablet is voorbij. Door jouw site responsive te programmeren schakelen apparaten automatisch over naar de best mogelijke weergave. Wij zorgen ervoor dat je site er in elke browser goed uitziet. Zonder uitzondering en zoals jij het hebt bedoeld. Het grootste voordeel hiervan is dat functies die voorheen onvindbaar waren, nu wel gevonden worden. Kortom: door responsive design krijgt je bezoeker altijd de best mogelijke ervaring voorgeschoteld. Een aparte mobiele site is daarmee ook niet langer gewenst.

Case DeHazen