Onebite bouwt webapplicaties geheel op maat.

Of het nu gaat om het oplossen van een automatiseringsprobleem of het realiseren van een innovatief concept, Onebite is de ideale partner.
Wij bouwen de meest uiteenlopende webapplicaties geheel naar jouw wens.

Onebite bouwt webapplicaties

Wij bouwen de meest uiteenlopende webapplicaties. Van boekings-/afspraken systemen tot geavanceerde community portals. Indien nodig, gekoppeld aan de bestaande infrastructuur van de klant. Een groot voordeel van een webapplicatie is dat deze niet platform gebonden is en opent in elke web browser. Tevredenheid gegarandeerd. Ook een effici├źntieslag maken of een online concept ontwikkelen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

PHP ontwikkeling. Web only

Alle webapplicaties worden in de basis geprogrammeerd in ontwikkelomgeving PHP. PHP leent zich perfect voor flexibiliteit op het internet en werkt goed samen met databases (MYSQL).

 

Door gebruik te maken van versiebeheer houden we het overzicht en worden veranderingen automatisch gedocumenteerd. Via onze online test-omgeving houden we je perfect op de hoogte van de voortgang.

Advies

Bij Onebite zijn we gek op goede idee├źn en nieuwe concepten. Wij helpen onze klanten dan ook graag bij de vertaalslag naar het web. Dit lijkt vaak makkelijker dan het is. De juiste focus is essentieel. Afgelopen jaren zijn we betrokken geweest bij een aantal mooie projecten.

Case QWIC webshop - Onebite

Applicaties waar we trots op zijn.

Van kaartapplicaties tot keuze-tools.