Ja het is zover. Internetbureau Onebite uit Amsterdam is verhuisd! Na een mooie periode in de Vleeshal in hartje centrum was het tijd voor iets nieuws. De zoektocht bleek lastiger dan gedacht; de eis ‘Hartje Amsterdam plus een budget dat past bij een jong Internetbureau’ vormde de achilleshiel van onze expeditie.

Na bezichtigingen in kelders, de smalste ruimtes van Amsterdam en contact met makelaars die niet wilden verhuren kwamen we terecht bij ons voorlopige thuis. Namelijk ‘Het Nieuwe Kantoor’ op de van Diemenstraat. Gezelligheid, energie en professionaliteit samengevat in 1 kantoorgebouw. (HNK Houthavens)

We wilden groter, professioneler maar wel de Onebite sfeer behouden die we ook in ons vorige kantoor hadden. Bij binnenkomst in het kantoorpand HNK wordt je vriendelijk begroet door Henk die als conciërge ‘de baas’ van het pand is. Op de benedenverdieping zijn aan de rechterkant heerlijke broodjes en koffie te verkrijgen. Aan de linkerkant zijn er flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Perfecte plekken om even met onze klanten te zitten. De bereikbaarheid is beter voor onze klanten dan de moeilijk bereikbare locatie aan de grachten die we eerst hadden.

Onebite is de laatste maanden gegroeid en daarom was er meer werkruimte nodig. Die ruimte is er nu, zeker nadat Timmerman Ron een extra desk heeft gebouwd. De verhuizing naar ons opgeknapte ‘werkhokkie’ was met hulp van het gehele team zo gepiept. Het werk gaat onverminderd door maar we zitten er heerlijk bij. Op een mooie kast na is alles helemaal geregeld. Kom dus gerust een keer langs op ons nieuwe kantoor. Zeker voor een rondleiding en een kop koffie, maar ook voor advies over alles wat met online te maken heeft.

Gezelligheid, energie en professionaliteit samengevat in 1 kantoorgebouw

Meer Over Onebite.

Wat je nog niet wist over social media

28 feb

onebite

Online Marketing

Social media speelt een steeds grotere rol in het dagelijkse leven van zowel individuele personen evenals grote en kleine bedrijven. Hoewel social media nog relatief... Lees meer

Haast elke professionele website wordt onderhouden aan de hand van een CMS, dat staat voor Content Management Systeem. Voor aanpassingen en updates kan de verantwoordelijke... Lees meer