Meer traffic dankzij SEO.

Een website die goed vindbaar is voor jouw doelgroep moet voldoen aan bepaalde eisen. Hoog ranken op interessante zoektermen heeft o.a. te maken met 2 peilers; content en techniek. Onebite ondersteunt met SEO consultancy ter verbetering van je huidige website, of voordat je nieuwe website wordt gebouwd.

Onebite helpt met SEO Consultancy

Het begint vaak al voordat we starten met designen en bouwen van een website of webshop. Er moet een goede basis gelegd worden om online succesvol te worden. En natuurlijk kunnen ook bestaande websites profiteren van een gericht SEO-plan. Essentieel hierbij is dat je weet wie je doelgroep is. Wat is je missie en wat maakt de onderneming speciaal? Op welke vragen wil jouw doelgroep antwoord krijgen en waar zoeken ze naar? Vanaf daar pakt Onebite het verder op.

Relevantie van content

Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek legt de kansen binnen je branche bloot. Door in te spelen op relevante (long tail) termen zorg je voor optimalisatie van de organische vindbaarheid van je website in Google. De gekozen zoekwoorden kunnen vervolgens geïmplementeerd worden op essentiële plaatsen en pagina’s binnen je website. Je krijgt hier duidelijke instructies voor, of wij kunnen het compleet voor je verwerken.

Relevante content is belangrijker dan ooit, daarnaast is het belangrijk dat de content goed gestructureerd is. Informatiearchitectuur en de mate van intern linken dragen bij aan een hogere positie binnen Google.

Technische optimalisatie

Niet alleen content is van essentieel belang, ook technische optimalisatie van je website is belangrijker dan ooit nu gebruikerservaring en optimalisatie steeds vaker samenvallen. Wij zorgen voor een CMS dat is toegesneden op het belang van vindbare content en een sitestructuur die zoekmachine optimalisatie verbetert. Verder dragen aspecten als leesbare URL’s, redirects, laadtijd, paginatitel en meta description bij aan een hogere positie. Lees hier meer over de techniek bij Onebite.