Succesvolle online marketing? Onebite helpt je op weg.

Heb je advies nodig over online marketing en wil je ook de volledige uitvoering ervan uitbesteden? Wij geven inzicht in kansen op het gebied van SEO, SEA, e-mailmarketing en social media.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door je site op verschillende manieren te optimaliseren kun je hoger terecht komen in de organische zoekresultaten van Google. Dit is zeer belangrijk voor het verkeer naar jouw website. Zo zorgt positie 1 voor een dubbel aantal clicks ten opzichte van positie 2. Gemiddeld genomen heeft pagina 2 een doorklikpercentage van 5% en pagina 3 valt vaak te verwaarlozen.

Wij gebruiken verschillende SEO-technieken om de pagerank van een website te beïnvloeden. Met name de structuur en techniek achter de site spelen hierbij een belangrijke rol.

Google AdWords campagne

Zoekmachine adverteren met Google Adwords (SEA)

Sommige zoektermen worden zo vaak gebruikt dat je weinig kans maakt om (organisch) hoog te scoren in de zoekmachines. Gericht adverteren in zoekresultaten met Google Adwords kan de uitkomst bieden.

Zoekmachine adverteren houdt echter niet op bij de goede links, teksten en keywords. Ook optimale landingspagina’s achter je advertenties zijn van belang om de conversie op je website te verhogen. Wij begeleiden je in dit proces en zorgen voor online campagnes die staan als een huis.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is meer dan een bericht schrijven, ontvangers selecteren en op verzenden klikken. Komt je mail echt aan? Houd je voldoende rekening met spamfilters en selectieve lezers met een mailbox waar duizenden ongelezen berichten in staan? Er zijn verschillende manieren om de lezer te overtuigen om door te klikken. Lees meer over e-mailmarketing bij Onebite.

E-mailmarketing Onebite
Social Media campagne Onebite

Social media marketing

Social media wordt niet alleen gebruikt voor het werven van nieuwe klanten, maar ook om te weten wat er binnen de doelgroep speelt en hoe mensen over jouw bedrijf praten. Wij kunnen je helpen bij het bepalen van de strategie.

Daarnaast staan wij voor je klaar bij het instellen van campagnes op social media (bijvoorbeeld Facebook advertenties), het implementeren van de huisstijl en/of het opzetten van acties. Lees meer over social media marketing

Sluit jij je aan bij deze bedrijven?