Per 1 augustus top ben ik gestart bij Onebite om extra commerciële versterking te wholesale nfl jerseys bieden. Dat betekent License niet gelijk dat ik dagen achtereen aan cheap mlb jerseys de telefoon verschil hang om ?ndirimli maar zoveel wholesale mlb jerseys mogelijk klanten binnen te halen. Integendeel, Onebite суперкомпьютеров is Analytics juist sterk als bureau dat de mooiste dingen tot stand brengt door echt samen te werken met klanten die hun 10 passen.

We kunnen echter nu wel onze koers gaan bepalen. Een belangrijke peiler zal het waarborgen zijn van de wendbaarheid, persoonlijkheid en klantgerichtheid die bij een compact internetbureau hoort. Creatieve vernieuwing gaan we halen bij jong talent, benodigde kennis bij mensen met ervaring.

Veel bedrijven pretenderen natuurlijk echt naar de klant te luisteren en samen te werken tot een prachtig eindproduct het resultaat is. Vaak lijkt het in de praktijk echter neer te komen op afstandelijke projecten en internetbureaus die bepaalde designs, techniek, werkwijze en strategie verplichten aan hun opdrachtgevers. Bij Onebite wil ik zorgen dat we projecten samen met de klant blijven doen. De klant heeft de kennis van de markt, Onebite de kennis van online. De aanpak van een project zal per klant anders zijn. Wij bepalen dus niet op voorhand de aanpak. De klant en hun online doelen bepalen die. Daarnaast wil Onebite zich blijven versterken met nieuwe en oude kennis. Nieuwe kennis binnenhalen door de Onebite Academy en oude kennis door adviezen in te winnen bij mensen met ervaring!

‘Groeien in mooie projecten door klein te blijven!’

Mensen met ervaring uit een bepaalde branche worden dan bij een projectteam betrokken. De Onebite Academy, een event dat ik begin 2015 ga organiseren, is een 2 jaarlijks event voor jong talent nog in of net uit de studiebanken. Hopelijk zullen de talenten die we dan ontmoeten er voor zorgen dat Onebite up to date blijft met de nieuwste trends en ideeën. We willen dus rustig groeien en bij projecten toch een compleet team voorstellen aan onze klanten.

Meer Over Onebite.

Wat je nog niet wist over social media

28 feb

onebite

Online Marketing

Social media speelt een steeds grotere rol in het dagelijkse leven van zowel individuele personen evenals grote en kleine bedrijven. Hoewel social media nog relatief... Lees meer

Haast elke professionele website wordt onderhouden aan de hand van een CMS, dat staat voor Content Management Systeem. Voor aanpassingen en updates kan de verantwoordelijke... Lees meer