In de eerste helft van dit jaar hebben adverteerders al 701 miljoen euro uitgegeven aan reclame via internet. Een onvoorstelbaar groot bedrag. Het roept de vraag op: is een groot budget voor online marketing noodzakelijk om naamsbekendheid op internet te bereiken? Ons antwoord: nee!

In dit artikel delen we onze geheimen van online marketing. Bij Onebite geloven we in efficiënte marketing die past bij de klant. Marketing die past bij jou. Zo hoef je niet met geld te smijten om beter gevonden te worden op internet. Je kunt met ieder budget een ijzersterke marketingcampagne opstarten. Hoe? Let op de volgende drie punten:

Maak gebruik van je kennis. Jij kent jouw markt natuurlijk het beste. Daarom is het belangrijk dat er geluisterd wordt naar wat je te zeggen hebt. Zo wordt de campagne toegespitst op wat er relevant is in jouw vakgebied. Dit kan de campagne sterker en zelfs goedkoper maken.

Diversiteit. Marketing kan op verschillende manieren gebeuren. Kies je voor een pakkende advertentie op Google, of word je liever bekend via social media? Het kan allemaal. Bepaal samen met de marketeer wat het beste past bij je bedrijf.
Samenwerking met web development. Dankzij online marketing kan je website beter gevonden worden op internet. Maar vervolgens moeten de mensen die de website vinden natuurlijk wel blijven hangen. Het geheim? Een goede website. Wij geloven daarom dat online marketing en web development onder één dak moet gebeuren. Zo biedt een website die wij gebouwd hebben ook een ideale basis voor online marketing.
marketing blog

Dit klinkt natuurlijk mooi allemaal, maar jij bent een kritische lezer: je wilt bewijs! Daarom willen we je uitnodigen om eens contact met ons op te nemen. Ben je nieuwsgierig naar online marketing? Vraag je je af wat er mogelijk is met jouw budget? Laat het ons weten en wij laten je zien wat we voor je kunnen betekenen. Als je nu contact met ons opneemt, bieden we je een gratis nulmeting. Dan weet je hoe je website er op dit moment voorstaat. Je ziet dan direct hoe online marketing de vindbaarheid van jouw bedrijf kan verbeteren.

Bron: http://www.emerce.nl/

Meer Online Marketing.

Wat je nog niet wist over social media

28 feb

onebite

Online Marketing

Social media speelt een steeds grotere rol in het dagelijkse leven van zowel individuele personen evenals grote en kleine bedrijven. Hoewel social media nog relatief... Lees meer

Haast elke professionele website wordt onderhouden aan de hand van een CMS, dat staat voor Content Management Systeem. Voor aanpassingen en updates kan de verantwoordelijke... Lees meer