Stern Auto. Nederlands grootste Mercedes-Benz dealer.

Met trots werken we voor de grootste Mercedes-Benz dealer van Nederland. Onze online marketeers en designers nemen uiteenlopende werkzaamheden uit handen om zo volledig in de stijl van Stern Auto en Mercedes-Benz online uitingen te creëren die de verkoop en naamsbekendheid van de dealer en het merk stimuleren. Een duurzame samenwerking die wat ons betreft ster-waardig is.


Deliverables

Online & Social Marketing

Bekijk het resultaat

Naar de website

Over Stern Auto

Stern Auto is de grootste officiële Mercedes-Benz dealer van Nederland en beschikt over elf vestigingen verdeeld over midden-nederland. Naast deze fysieke vestigingen is de online ‘vestiging’ sternauto.nl 24/7 bereikbaar voor iedere Mercedes-Benz geinteresseerde.

Met up-to-date informatie omtrent aanschaf en onderhoud van personenwagens, bestelwagens, trucks en smarts – inclusief voordeelacties en de meest prachtige beelden van de nieuwste modellen – vormt de website een waardevolle toevoeging voor de dealer. Ook dankzij de grote aanwezigheid van Stern Auto op social media staat de dealer altijd direct in contact met de trouwe groep mensen die zweert bij het wereldwijd bekende, degelijke en luxueuze automerk.

Case Stern Auto
E-mailmarketing Onebite

Onze werkzaamheden

In een tijdperk waar meer en meer potentiële klanten zich online oriënteren bieden wij Stern Auto een rechterhand als het gaat om de realisatie van verschillende soorten online content – denk aan actiepagina’s en e-mailings – en online uitingen zoals banners die bijdragen aan een zo goed mogelijke informatievoorziening.

Als toevoeging hierop beheren we verschillende Facebookcampagnes die sinds de start van onze samenwerking in 2013 geresulteerd hebben in een stijging van 3000% in het aantal online fans.