Een gebruiksvriendelijke website voor snelheidsduivels.

Waar Onebite in de meeste gevallen ook zorgt voor webdesigns, klopte Race Planet bij ons aan om het bestaande design van Fast Company om te zetten in een gebruiksvriendelijke website met daarachter een zeer degelijke technische basis. Natuurlijk stonden wij meteen in de startblokken. Nu na live-gang van de website bieden we nog steeds maandelijks support om de website zo goed mogelijk te laten draaien.


Deliverables

Development

Bekijk het resultaat

Naar de website

Over Raceplanet

Ruim vijfentwintig jaar geleden vond de eerste indoor kartbaan van Europa zijn intrek in Mijdrecht, later gevolgd door indoor kartbanen in Amsterdam en Delft. Michael Bleekemolen is samen met zoons Sebastiaan en Jeroen zeer actief in de wereld van de autosport. Op hun website houden ze je op de hoogte van de laatste activiteiten en kun je alle informatie die je maar wilt vinden over het karten, bowlen, lasergamen of de experiences die de Bleekemolens aanbieden.

Race Planet case

Wat wij deden

Voor Race Planet implementeerden we een design van Fast Company in een WordPress omgeving en zorgden we voor een database voor alle arrangementen. Inclusief keuzehulp waarmee de bezoekers kunnen filteren. Ook ontwikkelden we onder andere formulieren voor reserveren via de website. Dit alles gekoppeld met de evenementenagenda.

case race planet