Cool to have, fun to ride.

QWIC is het bewijs dat elektrisch fietsen niet oubollig hoeft te zijn. Deze e-bike dealer maakt en verkoopt stijlvolle en moderne fietsen en biedt hiermee een serieus alternatief voor de auto. Om consumenten nog extra van deze gedachte te overtuigen, bouwde Onebite een website die deze look and feel volledig uitstraalt. Innovatief en van hoge kwaliteit, net als het merk zelf.


Deliverables

E-commerce platform

Bekijk het resultaat

Naar de website

Over Qwic

Sinds 2006 ontwikkelt QWIC handmade, innovatieve elektrische fietsen. Een duurzaam en vooral leuk vervoersmiddel waarmee QWIC consumenten wil inspireren; met vier verschillende soorten e-bikes is er dan ook voor ieder wat wils.

QWIC hecht veel waarde aan reviews en feedback van gebruikers om zo de producten naar een hoger niveau te tillen.

QWIC Case Onebite
case QWIC

Wat wij hebben gedaan

Op het gebied van elektrisch fietsen is QWIC thuis, maar voor innovatie op online gebied kozen ze voor advies vanuit Onebite. In het voorjaar van 2016 ontwikkelden we een nieuw webdesign en bouwde we een WordPress website. Dankzij de WooCommerce integratie is het online bestellen van e-bikes mogelijk.

De nieuwe website heeft een custom design download database, chatfunctie en geavanceerde store-locator. Voorafgaand aan de bouw deden we een zoekwoordenonderzoek om de content en navigatie van de website te bepalen. Ook nu, na live-gang, bieden we advies en hulp om de conversie op de website te stimuleren.

Case QWIC