Een stralende klant.

Eucerin valt onder de vleugels van ons online marketing team. Wekelijks verzorgen we verschillende online uitingen van dit wereldwijd bekende huidverzorgingsmerk dat wordt aanbevolen door dermatologen. Begin 2015 hebben we ons gestort op de organische vindbaarheid van de website (SEO) en inmiddels plukt Eucerin daar de vruchten van.


Deliverables

Online & Social Marketing

Bekijk het resultaat

Naar de website

Online Marketing Eucerin

Over Eucerin

Al ruim honderd jaar houdt Eucerin zich bezig met huidwetenschap en dermocosmetische huidverzorging. Het productassortiment is ruim en biedt op wetenschap gebaseerde oplossingen voor veelvoorkomende huidproblemen. Het merk is verkrijgbaar bij de apotheek, maar is ook online te bestellen bij aangesloten webshops.

Onze werkzaamheden

Voor Eucerin verzorgt ons online marketing team een breed scala aan werkzaamheden met als meest waardevolle tot nu toe: een SEO strategie en de uitwerking daarvan. Inmiddels zijn de bezoekersaantallen via Google enorm gestegen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle content juist gepresenteerd wordt op de website en helpen we bij het opstellen en uitsturen van e-mailings en uitingen op Facebook. Ook zorgden we voor het design en development van een blog en verschillende actiepagina’s.

case eucerin